Maak alvast kennis met onze collega’s

Je toekomstige collega’s vertellen graag hoe het is om bij ons te werken. Wat hun uitdagingen zijn en wat hun werk leuk maakt. En hoe ze zich ontwikkelen of doorgroeien. Zo kun je alvast met ons kennismaken. Lees hier hun verhalen.

“ContactCare geeft mij de kans en de vrijheid om mezelf te ontwikkelen”

Sinds oktober heeft Sophie heeft een 6 maanden durende Growth Hacking traineeship bij ons gelopen. Ze volgde haar traineeship aan ‘The Talent Institute’. Dit is een organisatie dat jonge talenten matcht aan bedrijven.

Onze klantexperts aan het woord

Jorick Serto,
Marketing- & strategy manager


ContactCare heeft mij laten zien dat de klantcontact toch echt een vak is. Het vergt veel kennis en ervaring om het goed te doen. Gelukkig biedt de organisatie de handvatten om snel de kwaliteiten aan te leren die je nodig hebt.

Sanne van Es,
HR manager ContactCare


ContactCare geeft mij heel erg de kans en vrijheid om mezelf te ontwikkelen en ontdekken waar mijn interesses liggen. Ik ben dan ook heel enthousiast dat ik een vast onderdeel ben van het marketing team!

Sophie du bois,
Creative Growth hacker


ContactCare geeft mij heel erg de kans en vrijheid om mezelf te ontwikkelen en ontdekken waar mijn interesses liggen. Ik ben dan ook heel enthousiast dat ik een vast onderdeel ben van het marketing team!

Joey,
Klantcontactmedewerkers team Simpel


“Een essentieel en noemenswaardig onderdeel van ContactCare zijn de mensen”

Svenja,
Klantcontactmedewerker


Dankzij deze kans ben ik weer gemotiveerd om meer te groeien. Er is niet alleen geluisterd naar mijn ontevredenheid, er is ook echt wat mee gedaan.

Een goed gesprek met teamleider Nabila

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Waar ligt jouw ambitie?